Preview Mode Links will not work in preview mode

Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil

Feb 8, 2019

I dagens avsnitt träffar vi Joanna Svärd, som är ekologisk makeup artist och hårstylist med många strängar på sin lyra, för att prata om hållbarhet ur ett brett perspektiv. 

Joannas hemsida: http://joannasvard.com/

Stötta mitt arbete: https://www.patreon.com/stegforstegpodcast

Jingel och outro: Musik: Johan...


Jan 25, 2019

Är hållbarhet en klassfråga? I dagens avsnitt träffar vi Alejandra Cerda som driver bloggen Jandi Heart Eco för att prata om hållbar livsstil och hur hennes politiska engagemang påverkar hennes syn på hållbarhet. 

Stötta mitt arbete: https://www.patreon.com/stegforstegpodcast

Jingel och outro: Musik: Johan...


Jan 2, 2019

Dagens gäst är humanekolog, kallas av vissa för cykelministern men har officiellt haft titeln miljöminister som senaste punkt på CVt. I dagens avsnitt träffar vi Karolina Skog från Miljöpartiet. 

Stötta mitt arbete: https://www.patreon.com/stegforstegpodcast

Jingel och outro: Musik: Johan Waltenburg /...


Dec 20, 2018

Går det verkligen att resa utan att flyga? Dagens gäst visar att det inte bara är möjligt utan även väldigt inspirerande. Jag har träffat Evelina Utterdahl som driver resebloggen Earthwanderess för att prata om hennes upplevelser av att resa jorden runt utan flyg. 


Dec 13, 2018

Hur påverkar vår omgivning våra konsumentbeteenden? I dagens avsnitt träffar vi Katarina Graffman och Jacob Östberg som har skrivit boken Vi är vad vi köper för att prata om konsumtionskulturen. Den här veckan har vi även en bonus för er som är intresserade av Katarina och Jacobs arbete där ni kan vinna...