Preview Mode Links will not work in preview mode

Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil

Dec 20, 2018

Går det verkligen att resa utan att flyga? Dagens gäst visar att det inte bara är möjligt utan även väldigt inspirerande. Jag har träffat Evelina Utterdahl som driver resebloggen Earthwanderess för att prata om hennes upplevelser av att resa jorden runt utan flyg. 


Dec 13, 2018

Hur påverkar vår omgivning våra konsumentbeteenden? I dagens avsnitt träffar vi Katarina Graffman och Jacob Östberg som har skrivit boken Vi är vad vi köper för att prata om konsumtionskulturen. Den här veckan har vi även en bonus för er som är intresserade av Katarina och Jacobs arbete där ni kan vinna...


Dec 5, 2018

Vill du börja äta veganskt men har svårt att släppa dina gamla favoriter? I dagens avsnitt träffar vi Gustav Johansson som driver Jävligt Gott, Sveriges största veganska matblogg, och pratar om hur vi kan göra riktigt god vegansk mat som kan övertyga även den mest inbitna köttätare. 

Jävligt...


Nov 28, 2018

Har din brödrost gått sönder? Eller kanske dina favoritörhängen? Funderar du på att köpa nytt? Tänk om! I dagens avsnitt träffar vi Agnes Ozolins som driver Lagninsbloggen - Den perfekta inspirationskällan för dig som vill minska ditt slit och släng. 

Lagningsbloggen: http://lagningsbloggen.se/

Stötta mitt...


Nov 21, 2018

Hur går man till väga om man vill vara kreativ med så liten påverkan på miljön som möjligt? Det och mycket mer diskuterar vi i dagens avsnitt som gästas av Ida Ginman - skapare av Kinder Prints och en av medlemmarna i Sustainable Influencers. 

Idas hemsida: http://idaginman.com/
Steg för Stegs...