Preview Mode Links will not work in preview mode

Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil

Sep 26, 2019

Vad innebär det egentligen att leva hållbart? Kan det finnas mer än en lösning på de utmaningar vi står inför? Det och mycket mer diskuterar vi i dagens avsnitt som gästas av Sophie Gripenberg, hållbarhetskoordinator och grundare av asustainablecloset.com. 

Sophies instagram: 


Sep 19, 2019

Hur kan vi som individer skapa engagemang och göra skillnad i de olika sammanhang vi befinner oss i? I dagens avsnitt träffar vi Maria Soxbo, en av grundarna av Klimatklubben, för att prata om hur vi tillsammans kan skapa en bättre värld och om deras nya bok "Gör skillnad". 

Jingel och outro: Musik: Johan...


Sep 12, 2019

Hur hänger vårt mående ihop med en hållbar utveckling? Hur kan vi få mer energi för att orka göra mer gott för omvärlden? I dagens avsnitt träffar vi Cecilia, även kallad Ila, som driver Morotsliv för att prata om just det. 

Morotsliv: https://morotsliv.com/

Fanny och Ila: https://fannyochila.com/

Jingel och...


Sep 5, 2019

Vad är egentligen berättelsen bakom GRAM i Malmö, Sveriges första förpackningsfria butik? Har inställningen gentemot avfallsminimering förändrats sedan de öppnade? Och hur ska man egentligen tänka när man står i mataffären och väljer mellan inplastade ekologiska grönsaker eller konventionellt odlade...


Sep 1, 2019

I den här säsongen kommer vi gräva ännu mer i vad hållbarhet är och kan vara, och hur vi kan skapa ett nytt samhälle där både vi och vår omvärld mår bra. Ni kommer få höra inspirerande gäster dela med sig av sina resor, erfarenheter och tankar kring hur vi kan skapa förändring. Å ena sidan kanske det...