Preview Mode Links will not work in preview mode

Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil

Dec 11, 2019

Vad är det som gör oss lyckliga egentligen? I dagens avsnitt träffar vi föreläsaren och hållbarhetsinspiratören Filippa Skog för att prata om ägande, hållbarhet och konmari. 

Filippas hemsida: https://www.filippaskog.se/

Jingel och outro: Musik: Johan Waltenburg / Produktion:...


Nov 29, 2019

Hur ska man tänka om man vill investera hållbart, både för sig själv och för omvärlden? Och hur kan vi kommunicera hållbarhet på olika sätt till olika grupper? Det och mycket mer pratar vi om i dagens avsnitt som gästas av Tony Christensen, grundare av Klimatportföljen och styrelseledamot för föreningen...


Nov 7, 2019

Vad innebär det egentligen att vara en medveten konsument? I veckans avsnitt träffar vi Jonna Elofsson Bjesse, kommunikatör för Medveten Konsumtion och en av personerna bakom podden Du, Jag och Jorden. Vi pratar bland annat om att det finns många olika sätt att göra något för en bättre värld, att agree to...


Oct 10, 2019

Vad har hänt inom hållbarhetsbranschen de senaste åren? Vad behöver hända framöver om vi ska nå uppsatta klimatmål? I dagens avsnitt träffar vi Mattias Goldmann, hållbarhetschef för Sweco och mäktigast i hållbarhetssverige enligt Aktuell Hållbarhet, för att diskutera det och mycket mer. 

Jingel och outro:...


Oct 3, 2019

Vad är egentligen hållbart entreprenörsskap? Hur kan vi driva projekt och företag på ett sätt som är hållbart både för oss själva och för omvärlden? Det och mycket mer pratar vi om i dagens avsnitt som gästas av Emilie Loman, grundare av bland annat Lilos och Coffee Magic.

Emilies Instagram: