Preview Mode Links will not work in preview mode

Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil

May 21, 2020

Det här blir faktiskt det sista avsnittet för den här säsongen, men jag hoppas att vi hörs snart igen! Idag pratar jag om vikten av att se det fina i vardagen, tipsar om hur du kan fynda second hand och plocka ätliga vilda växter. 

Jingel och outro: Musik: Johan Waltenburg / Produktion: Axel Nilsson


May 14, 2020

Hur hänger vår ekonomi ihop med hållbarhet för oss själva och för omvärlden? Och hur kan vi få mer pengar och energi över för det som faktiskt är viktigt för oss? I dagens avsnitt träffar vi Denice Fallsdalen som driver plånbokssmart.se för att prata om hur vi kan leva hållbart för oss själva och för...


May 7, 2020

Hur ska man tänka om man älskar blommor men vill konsumera mer hållbart? Och vad kan vi som konsumenter göra för att följa säsongerna och påverka utbudet i blomsterbutikerna?

I dagens avsnitt träffar vi Hanna Wendelbo för att prata om hållbara blommor, kreativitet och trädgård. 

Hannas hemsida:


Apr 30, 2020

Hur kan man skapa en mer hållbar garderob genom att handla second hand? Och hur kan man göra för att aktivera den garderob man redan har? I dagens avsnitt träffar vi Carmen Gomez, som är modevetare och driver Sustineri, för att prata om just det. 

Carmens Instagram-konto:


Apr 29, 2020

Välkommen till Steg för Steg, säsong 3. Jag heter Tess Waltenburg och det är jag som tillsammans med mina gäster skapar den här podden. Ni hittar mig även på Instagram, Youtube och på min blogg tesswaltenburg.se